*** ‘Toegankelijke schrijfstijl’

Recensie van Anneke van De Boekenfabriek:

Boek 10 is een bijzonder project van Godijn Publishing. Tien auteurs die elkaar vooraf niet kenden zijn samengebracht om gezamenlijk hun boek te lanceren. Alice Bakker is één van deze tien auteurs voor Boek 10 2017. Zij publiceerde al diverse verhalen in bundels en ze leverde een bijdrage aan de boeken De Naakte Waarheid en Open en Bloot die verhalen bevatten van kankerpatiënten. Naast auteur is Alice ook tekstschrijver en heeft ze een eigen tekstbureau. Slapen doen we morgen weer is haar YA debuut.

Lees de recensie via de link:

https://www.bloglovin.com/blogs/de-boekenfabriek-14662105/recensie-alice-bakker-slapen-doen-we-morgen-5662395525

Gepubliceerd door Alice in Woordenland

Aangenaam, Alice. Ik woon in Woordenland. Sinds januari 2020 ligt mijn derde boek 'Jouw spel, mijn regels' in de winkels. Je kunt me inhuren als (tekst)schrijver, blogger of corrector. Elke opdracht is een uitdaging, of het nu om persberichten gaat of om creatieve verhalen.