Honderd-en-een

Hoe oud ik ben? Eh…

Liegen over je leeftijd, mensen schijnen dat te doen. Vooralsnog heb ik nooit moeite gehad met het jaartje dat ik er bij mijn verjaardag bijkreeg. Ik kan me er daarom ook niks bij voorstellen.

De andere kant op

Het grappige is dat mensen van zestien het liefst achttien zijn en mensen van tweeëndertig bijvoorbeeld achtentwintig. Ergens ligt dus een grens: vanaf nu gaan we de andere kant op liegen. Er zijn kwalijke ‘leeftijdleugens’, volwassen mensen die zich op internet uitgeven voor kinderen bijvoorbeeld, om zo in contact te komen met de andere ‘doelgroep’. Jammer genoeg hebben deze mensen vaak niet de beste bedoelingen.

#Welke leeftijd voor altijd hebbenPrima-zo-leeftijd

Terug naar mezelf: waarom zou ik liegen over mijn leeftijd? Ik heb een leeftijd dat ik niet hoef te liegen om ergens binnen te komen, om alcohol te kopen of om beter in de markt te liggen. Ik heb de ‘het-is-prima-zo-leeftijd’. Hoogstwaarschijnlijk wel over de helft, of ik moet honderd-en-een worden, maar met wellicht de mooiste jaren nog in het verschiet. Laat mij maar voor altijd mijn eigen leeftijd hebben.

Wel zo eenvoudig…

Een gedachte over “Honderd-en-een

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s