Sinds kort woont mijn dochter in het buitenland. Niet definitief hoor, voor een jaar. Ze heeft het daar heerlijk, we hebben regelmatig contact en het is goed zo. ‘Mis je haar?’ vragen mensen mij met regelmaat. Eh … 

Uitvliegen

Is het raar om die vraag met ‘nee’ te beantwoorden? Natuurlijk, het is een beetje stiller in huis, het is supergezellig als ze er is en ze blijft altijd welkom, maar ze is geen kleuter meer. Op een gegeven moment vliegen je kinderen uit, of dat nou definitief is of tijdelijk, daar werk je als ouder én als kind toch al jaren naartoe? Ben ik een ontaarde moeder als ik zeg dat ik er juist van geniet dat mijn kind het daar leuk heeft? Dat dacht ik dus niet.

Blog MargotGeniet, dochter, maak er een mooi jaar van!

PS Kind van haar moeder, natuurlijk blogt ze over haar avontuur!

PS-II Denk ik er nog zo over als mijn jongste uitvliegt???