Niets is wat het lijkt …

Ken je dat, dat je een foto maakt en dat in je scherm de foto heel anders is als in ’t echt? Dat gebeurde bij deze foto. Is het een eng, duister gestalte die aan de deur staat? Is het een beslagen douchewand, waarachter gewoon een van mijn huisgenoten staat, heb ik iets enorm uitvergroot of is het heel iets anders?

Lucky shot

Laat ik er een prijsvraag van maken! Wie exact raadt wat ik hier fotografeerde – inclusief de details – krijgt van mij een waardebon t.w.v. €29,50 voor een gratis deelname aan mijn workshop Beeldend Schrijven. En gaan we de foto tijdens de workshop zo beeldend mogelijk beschrijven 😉

Ik ben héél benieuwd …


WINACTIE IS GESLOTEN!

Er is een winnaar!

2 gedachten over “Niets is wat het lijkt …

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s