Alles goed?

Begin dit jaar vierde ik met mijn bedrijf mijn eerste lustrum. Nu, vandaag, bestaat ‘in Woordenland’ op de kop af 270 weken. Geen speciaal moment, zou je op het eerste gezicht denken. Of toch wel?

In mijn eentje

Ik vind 270 weken dé tijd voor reflectie. Het is immers 270 x 7 en ik heb nu eenmaal wat met twee zevens. Dus: heb ik bereikt wat ik wilde bereiken met mijn eigen bedrijf? Wat wil ik in de toekomst nog bereiken? Wat is er mislukt? 270 weken geleden werkte ik nog deels in loondienst. Inmiddels bijna honderd weken niet meer. Mis ik mijn collega’s of vind ik het wel fijn zo, in mijn eentje?

Inspiratie

Natuurlijk: omdat ik het een beetje saai vond, ben ik op zoek gegaan naar reuring. 27 weken geleden (hé, 27 x 7) vond ik een superwerkplek. Een plek waar ik elke dag met plezier naartoe ga. Waar ik inspirerende mensen ontmoet, mensen professioneel kan ontvangen, nieuwe opdrachtgevers vind én mijn workshops mag geven.

Tijd voor reflectie zei ik? Ik mag geenszins mopperen. Alles goed?

Alles beter!

En psst: heb je wel goed naar het oormerk van die koe gekeken?


Margot
Foto: Margot Hoogenboom

 

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s