Stilte

Twee keer in de week bloggen. Dat was mijn zelfopgelegde druk. Met de komst van Bakker van Winden werd het drie keer per twee weken én de link naar de blog van José als vierde, waardoor ik weer op twee keer per week uitkwam. En toen ineens ging de stekker uit Bakker van Winden…

… en vergat ik direct zelf ook te bloggen. En dat terwijl mijn huisfotograaf heus wel nieuwe foto’s aanleverde. Zo viel er een korte stilte. Maar vanaf nu geen minimum meer. Bloggen komt voortaan op als poepen. Uiteraard ben ik wel van plan in de gaten te houden dat ik het niet verslof. Nog steeds geloof ik in Practice what you preachEn daarnaast?

Stille waters hebben diepe gronden…

Er borrelt dus vast wel weer een tof blogidee op, binnenkort. Of jij als lezer komt met briljante inbreng? Hoe het ook gaat: houd Praatgraag in de gaten, graag!


Margot
Foto: Margot Hoogenboom

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s