Vurige boodschap!

Wie met vuur speelt, is gevaarlijk bezig. Vuur zorgt voor een aangenaam knapperende haard, maar ook voor een allesvernietigende brand. Wie vurig is, is enthousiast, levendig en in vervoering. Vuur maakt dat we ons eten kunnen verwarmen, dat we in vuur en vlam staan of geeft sfeer met een kaarsje.

Een lange inleiding voor een belangrijke boodschap! Enige jaren geleden hield een pyromaan huis in mijn woonomgeving. Diverse schuurtjes gingen in de hens en er ontstond burgerinitiatief. Dit leidde, jaren na dato, tot inspiratie  voor mijn nieuwe boek. Ik heb niet een boek geschreven over ‘onze’ pyromaan, maar het gegeven op zich heeft geleid tot:

Mij zien ze niet

Mij zien ze nooit…

En vorige week kreeg ik groen licht, mijn tweede boek wordt uitgegeven! Oké, ik moet nog even hard werken en het duurt nog tot mei voor hij in de winkel ligt, maar hij komt!

Hebben jullie nog even?


Margot
Foto: Margot Hoogenboom

Een gedachte over “Vurige boodschap!

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s