Belemmering of uitdaging?

Wie of wat is de rafel in jouw verhaal? Ongetwijfeld een moeilijke vraag, maar mocht schrijven je allergrootste passie zijn: denk er over na en doe een poging bij de schrijfwedstrijd Rafels! Wedstrijden laten je echt groeien, als schrijver.

Hobby+

Ik weet nog dat ik dacht: ik ga ervoor. Schrijven was voor mij meer dan alleen een hobby. Een heel boek schrijven was nog een brug te ver, een verhaal lag binnen handbereik. En zie wat het mij bracht! Door mee te doen aan wedstrijden, daag je jezelf uit. Soms zag ik een wedstrijd met een thema waarvan ik dacht: wat móet ik ermee. Maar als jouw verhaal dan publicatie wint, is je schrijfcarrière geboren. Het begin is daar! Neem dus van mij aan:

Thema’s zijn geen belemmering, eerder een uitdaging.

Meer weten over de schrijfwedstrijd Rafels? Lees het hier. Ik mag de verhalen jureren en kijk daarom uit naar alle inzendingen!

Rafels

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s