Ben ik al bekomen?

.. van al die aandacht voor mijn tweede boek? Nee! Ik zit nog volop in de promotietrein. Maar toch heb ik een nieuwtje. Een contract, voor mijn derde boek. Gisteren ondertekend, 25 januari 2020 in de winkels. Ambitieus? Ja! Maar man, man. Wat heb ik er een zin in! 

Zeven

Exact zeven jaar geleden deed ik een oproep voor een ‘handige Harry‘ voor het maken van een mooi bordje boven mijn boekenplank. Drie bundels met een gepubliceerd verhaal erin had ik destijds, die een eigen plankje verdienden. In die blog sprak ik de droom uit om ooit een boek met alleen mijn naam erop te hebben. Ik kan jullie vertellen, het was hard werken, het kostte me zeven jaar, maar ik heb niet meer genoeg aan een plank. Dus gezocht: handige Harry.

Ik heb dringend een nieuwe boekenkast nodig.

3 reacties

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s