Kom je ook?

Deze maand verschijnt mijn derde boek: Jouw spel, mijn regels. En dat gaan we vieren! Je bent van harte welkom tijdens de feestelijke presentatie op donderdag 30 januari bij BITS workspace, Conservenweg 197 in Roelofarendsveen. We starten om 20.00 uur. Zie ik je dan?

seven-2760924_1920

PS Dubbel feest, want vandaag bestaat ‘In Woordenland’ zeven jaar! Op naar de 77

Gepubliceerd door Alice in Woordenland

Aangenaam, Alice. Ik woon in Woordenland. Sinds januari 2020 ligt mijn derde boek 'Jouw spel, mijn regels' in de winkels. Je kunt me inhuren als (tekst)schrijver, blogger of corrector. Elke opdracht is een uitdaging, of het nu om persberichten gaat of om creatieve verhalen.

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s