Bijna drie jaar ouder ben ik, sinds mijn blog De drempel. Drie jaar waarin veel gebeurd is. Waarin ik gegroeid ben. Sowieso op gebied van podiumervaring. Stond ik toen nog met knikkende knieën, tegenwoordig ga ik bijna zonder blikken of blozen in de spotlights staan. Bijna. Want ja, ik zei het in ‘De drempel’ al, een beetje voorbereiding is niet verkeerd.

Toevallig…

Dus kocht ik gisteren een nieuwe jurk en nieuwe laarsjes. Heb ik komende week een afspraak bij de kapper en de nagelstylist. Geen grijze haar, geen afgebrokkelde nagel. Mijn speeches liggen te rijpen. Niets laat ik aan het toeval over. Nog acht dagen! Dan is het schrijfevent BOEK10 in theater Het Klooster in Woerden.

Kom ook!

Wil je erbij zijn? Er zijn nog kaarten! Voor €27,50 heb je een leerzame dag met schrijfworkshops en lezingen en zie je mij in mijn nieuwe kleedje bekendmaken wie de schrijfwedstrijd ‘Dansende olifanten op het ijs‘ heeft gewonnen. Voor €7,50 ben je later in de middag welkom en zie je de landelijke presentatie van mijn derde; ‘Jouw spel, mijn regels‘ en nog negen andere fantastische boeken. Zei ik al dat er nog kaarten zijn? Nog acht dagen…

 

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s