Geen tijd

Toen ik begon met YA schrijven, was mijn dochter mijn doelgroep. Zodra ik een hoofdstuk geschreven had, lag het voor haar klaar. Als zij het ergens niet mee eens was, werd het aangepast.

Waardevol

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. Drie manuscripten met hoofdstukken die omgeturnd zijn naar echt boek. En nog steeds is mijn dochter mijn trouwe proeflezer. Niet meer per hoofdstuk, inmiddels per boek. En dat is heel fijn, haar mening is waardevol.

Als dank voor haar werk, kreeg ze gisteren een symbolisch eerste exemplaar uitgereikt. En daar had ze even niet op gerekend, toen ze naar voren moest komen. ‘Ik heb geen tijd,’ riep ze, druk doorgaand met bubbels inschenken. Dank je wel, mooie vrouw. Dat ik altijd op je kan rekenen. Zelfs als je geen tijd hebt. 😉

WhatsApp Image 2020-01-31 at 14.02.56
Foto’s: Dennis Knetsch, Kaagenbraassem Nieuws

Gepubliceerd door Alice in Woordenland

Aangenaam, Alice. Ik woon in Woordenland. Sinds januari 2020 ligt mijn derde boek 'Jouw spel, mijn regels' in de winkels. Je kunt me inhuren als (tekst)schrijver, blogger of corrector. Elke opdracht is een uitdaging, of het nu om persberichten gaat of om creatieve verhalen.

One thought on “Geen tijd

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s