Het verbaast je vast niet, door de crisis met het c-woord heeft ook In Woordenland het minder druk. Vaste klanten houden – hopelijk tijdelijk – de hand op de knip en nieuwe contacten aanboren is even niet aan de orde. Tijd voor reflectie!

Hier-en-nunetwerk

Van welke opdrachten word ik gelukkig? En wat zou ik het liefst de hele dag doen? Waar ligt mijn creatieve kracht? Het staat overzichtelijk op een rij op een nieuwe pagina op mijn website. En die deel ik graag met jullie. Omdat ik er best trots op ben. En omdat ik wel een beetje digitaal netwerken kan gebruiken …

Kan ik iets voor je doen?

 

2 gedachten over “Pas op de plaats

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s