Vraagje, is jouw agenda ook zo leeg de laatste tijd? Vooral ’s avonds en in het weekend heb ik ineens van die witte vlakken.

Alle evenementen zijn voorlopig afgelast en in het theater of de bios zie ik ook die anderhalvemetersamenleving niet zomaar ontstaan. Maar laat ik nu een superleuke tip voor je hebben …

Hou je van lezen?

Mijn uitgeverij Godijn Publishing organiseert samen met collega-uitgeverij Dutch Venture Publishing een Online Event Zomer Boekenmarkt. Vanaf half twee ’s middags zijn er presentaties en workshops, er is zelfs een boeklancering. Om 19.15 kun je afstemmen op mijn presentatie ‘Maak lezen leuk’, waarin ik uitleg wat lezen met je doet, waarom het belangrijk is en wat het negatieve effect is van ‘lezen omdat het moet’.

Ik zie jullie graag 6 juni tijdens dit online evenement langskomen! Hebben we een date?