Vraagje, is jouw agenda ook zo leeg de laatste tijd? Vooral ’s avonds en in het weekend heb ik ineens van die witte vlakken.

Alle evenementen zijn voorlopig afgelast en in het theater of de bios zie ik ook die anderhalvemetersamenleving niet zomaar ontstaan. Maar laat ik nu een superleuke tip voor je hebben …

Hou je van lezen?

Mijn uitgeverij Godijn Publishing organiseert samen met collega-uitgeverij Dutch Venture Publishing een Online Event Zomer Boekenmarkt. Vanaf half twee ’s middags zijn er presentaties en workshops, er is zelfs een boeklancering. Om 19.15 kun je afstemmen op mijn presentatie ‘Maak lezen leuk’, waarin ik uitleg wat lezen met je doet, waarom het belangrijk is en wat het negatieve effect is van ‘lezen omdat het moet’.

Ik zie jullie graag 6 juni tijdens dit online evenement langskomen! Hebben we een date?

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s