Precies drie jaar geleden schreef ik een blog over prikkeldraad. Nee, niet dat ijzeren spul, maar met twee handen iemands arm pakken, met de ene hand heel hard linksom draaien en met de ander rechtsom. Prikkeldraad doet pijn, zowel het ijzer als de symbolische variant.

Statistiek

Natuurlijk, elke ondernemer duikt zo af en toe in de statistieken van zijn website. De betreffende blog; Geef je arm eens belandde in 2018 in de top tien. In 2019, 2020 en tot nu toe in 2021 zelfs als blog bovenaan, direct na mijn homepagina. En dat is best gek. Maar weet je wat? Ik profiteer er maar van.

Expertise

Niemand anders heeft schijnbaar geschreven over iemand prikkeldraad geven. Dat maakt dat ik erop gevonden wordt. En met deze blog, houd ik dat in stand. Ik hoop natuurlijk dat mensen doorklikken. Kijken wat ik verder te bieden heb. Of ik wat voor ze kan betekenen. Misschien kijken bij mijn publicaties en gaan ze een boek van mij lezen. Vragen ze of ik voor ze kan bloggen. Niet over prikkeldraad -dat blijft mijn expertise- maar over hun vakgebied.

Kan ik wat voor je doen? Kom eens langs, In Woordenland!

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s