Alice Bakker – Slapen doen we morgen weer

SlapenDoenWeMorgenWeerAliceBakkerSlapen doen we morgen weer van Oude Weteringse debutante
verschijnt bij uitgeverij Godijn Publishing
spannende Young Adult

Op 6 mei 2017 lanceert Alice Bakker haar boek “Slapen doen we morgen weer” in het project Boek10! Haar boek is een Young Adult over vriendschap, dood en je minder voelen dan een ander.

Over het boek

De vijftienjarige Merel gaat met haar vrienden naar het Koningsnachtconcert in het Klaverpark. Daar treedt de band Twils op, waar Merel en haar vriendin Sarah groot fan van zijn. Als er een aanslag gepleegd wordt tijdens het concert verandert alles.

Al snel blijkt dat het niets met terrorisme te maken heeft, iemand heeft het op Twils gemunt. Waarom? En wat heeft Merel met de dader?

~Alice kleurOver de auteur

Alice Bakker (1970) is freelance schrijver en heeft haar eigen tekstbureau ‘in Woordenland’. Eerder publiceerde zij diverse verhalen in verhalenbundels. Daarnaast heeft zij mooie schrijfprojecten op haar naam staan. Slapen doen we morgen weer is haar debuut. Alice woont en werkt in Oude Wetering.

Over Boek10!

Boek10! is een project waarin plaats is voor slechts tien veelbelovende auteurs waarin uitgever GP gelooft en waarvan het manuscript klaar is voor publicatie. GP heeft tien scripts bij elkaar gezocht die variëren in genre en schrijfstijl. De boeken worden gezamenlijk gelanceerd en bundelen de krachten, daarnaast staan de boeken geheel op zichzelf. De genres van het project Boek10 zijn zeer gevarieerd: eco-thriller, Fantasy, roman, magisch realisme, Young Adult, SciFi, kinderboek en Engelse roman.

Het is een bijzonder project, omdat tien auteurs samen lanceren. Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het eenzame pad als schrijver samen kunnen bewandelen.

Tijdens een schrijfevent in Park Schouwburg Hoorn. Een dag die geheel in het teken staat van schrijven. Voor en door schrijvers.Lancering “Slapen doen we morgen weer” 6 mei 2017.


Slapen doen we morgen weer verschijnt bij Godijn Publishing. ISBN 978-94-92115-28-7 €14,95


Wij van BohemenAlle artikelen over Wij! van Bohemen:

Meer over Contact van Jeannette Jansen-Kim  •  Interview met Jeannette Jansen Kim  •  Meer over Evenwicht van Jacqueline Coppens  •  Interview met Jacqueline Coppens  •  Meer over Slapen doen we morgen weer van Alice Bakker  •  Interview met Alice Bakker  •  Meer over De Judajaagster van Janneke Heimweg  •  Interview met Janneke Heimweg

Wij van Bohemen Boeken