KP7 | Nieuwe lente

Met een narcis tussen zijn tanden geklemd, stond Marc in de deuropening van Ineke’s keuken. In zijn handen had hij een enorme bos. Twee helderblauwe ogen keken haar aan.
‘Voor mijn schone liefde,’ wist ze te ontcijferen uit het gemompel dat Marc door de bloem uitbracht.
Ze schaterlachte bij de aanblik, het was aandoenlijk. ‘Waarom zo veel?’ vroeg ze hem, ‘en hoe kom je er aan?’ Doorgaan met het lezen van “KP7 | Nieuwe lente”

Ja!

‘Is jouw boek ook verkrijgbaar als e-book?’
Heel lang moest ik daar nee op zeggen, maar nu, bijna aan de vooravond van het verschijnen van mijn volgende boek, is ‘ie er gewoon: mijn eigen e-book. En dat voor nog geen drie euro, geen geld! Dus ben je nu al die tijd al nieuwsgierig naar Slapen doen we morgen weer, maar lees je alleen nog digitaal? Grijp je Doorgaan met het lezen van “Ja!”

KP6 | Uit de klei

Brullend vielen de twee mannen elkaar in de armen.
‘Dat meen je niet,’ schreeuwde Johan. ‘Wat zei Dorothea toen?’
‘Dat jij en ik uit dezelfde klei gebakken zijn.’ Bas gaf hem een klap op zijn arm.
Ineens was Johan doodstil. Hij liet het even op zich inwerken. ‘Klei?’ zei hij verontwaardigd. ‘Wat bedoelt Doorgaan met het lezen van “KP6 | Uit de klei”

Heb ik je al zeven keer ontmoet?

Onlangs hadden we bij BITS workspace, het kantoor waar ik een flexplek heb, een kennissessie over hoe je klanten werft. Een van de deelnemers wees ons op de wet van de zeven contactmomenten. ‘Je moet iets zeven keer voorbij hebben zien komen, voor je tot aanschaf overgaat.’ Dus nu vroeg ik me af: Doorgaan met het lezen van “Heb ik je al zeven keer ontmoet?”

KP3 | Denk daar maar eens over na!

Met het hart op de juiste plek, hoe kreeg hij dat voor elkaar? Frans zuchtte. Alsof hij zelf iets aan de plek kon veranderen. Ineens moest hij denken aan een liedje dat hij ooit in het theater hoorde. Oud, maar de tekst was van alle tijden.
“Iets dat waggelt, kwaakt en vaak toeristisch bermt”, die zin kon hij zich nog goed herinneren.  Doorgaan met het lezen van “KP3 | Denk daar maar eens over na!”

Beste pubertante,

Ooit bedacht je dat je voor elk familielid een cadeautje meeneemt met kerst. De kinderen waren klein en er was altijd wel een aardigheidje te bedenken. Je kwam met een doosje Lego en ze waren de rest van de middag zoet. Je gaf ze er een lekkere, onverantwoorde chocoladekerstman bij en je had de harten gestolen. Maar ineens en alsof het niks is, zijn die neefjes en/of nichtjes minstens Doorgaan met het lezen van “Beste pubertante,”

Prima zaterdagbesteding

Een workshop volgen is meestal een tof dagje uit. En dat zijn mijn workshops ook. Een prima zaterdagbesteding zelfs, volgens een van mijn cursisten. Zoek jij nog een origineel cadeau? Voor €42,50 ligt het binnenkort onder jouw kerstboom en verras jij de krijger met creativiteit, gezelligheid én ook nog eens een heerlijke lunch.

Wie gun je een ontspannen en leerzame dag?

Misschien jezelf?

Interesse? Kom eens langs …
in Woordenland

Please, Mr. Postman

Weet je nog, die tijd dat er nog dagelijks een postbode langs kwam? Dat er elke dag wel wat door de brievenbus ging? Het lijkt zo lang geleden, maar dat is het niet. De tijd is veranderd… Steeds meer facturen krijg je via mail. Steeds meer verjaardagswensen gaan via Facebook of WhatsApp. En steeds meer kerstwensen zijn Doorgaan met het lezen van “Please, Mr. Postman”