Jouw spel – Mijn regels

Wat gebeurt er als kampleider Milou een elfjarig kind uit het oog verliest? Lees het in de Young Adult  Jouw spel – Mijn regels

Wie een spel speelt, moet de regels kennen.

Milou gaat voor haar maatschappelijk stage samen met Joyce een kamp leiden op Vlieland. Ze leert Joyce kennen als een valse meid die er alles aan lijkt te doen om haar leven moeilijk te maken. Maar dan verschijnen er meer mensen die kwaad in de zin hebben. Als toppunt van de stomste stage ooit verdwijnt Vince, een elfjarige deelnemer van het kamp. Is dat Milous schuld? Wie heeft het op haar gemunt? En waar is Vince?

Zijn rug stoot bij elke beweging tegen de bovenkant van de kleine ruimte waarin hij zich bevindt. Wat is dit voor donkere plek? Waarom zit hij hier? Voorzichtig weet hij zich een weg te banen. Als hij er eindelijk is en het felle licht inkijkt, ziet hij ze lopen, richting het busje. Hij wil schreeuwen, maar merkt dat hij geen geluid uit kan brengen.


Alice Bakker (1970) is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. Jouw spel – Mijn regels is haar derde jeugdboek, een young adult, geschikt voor jongeren vanaf 13 jaar. Haar boeken zijn geschikt voor slechte lezers. Als je eenmaal begonnen bent, kun je niet meer stoppen met lezen, zelfs als dat niet je hobby is.

Jouw spel – Mijn regels
ISBN 978-

Godijn Publishing

Vanaf 25 januari 2020 verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel!


Wil je alvast een gesigneerd exemplaar reserveren? Stuur mij dan een mail of berichtje. Voor de betaling stuur ik je een betaalverzoek. Verzendkosten: €3,50
Eerste levering eind januari 2020.