Mij zien ze niet

Mij zien ze niet – mij zien ze nooit, een Young Adult over vriendschap en loyaliteit. Wie is verdacht en wie kun je vertrouwen?

Het stadje Vierblad is in de ban van een reeks branden. Strobalen, auto’s, schuurtjes, zelfs een huis gaat in vlammen op. De brandweer weet zich geen raad en is bijna elk weekend in touw. Is er een pyromaan actief? Thomas en Aaron (17) vinden het hartstikke interessant en zijn regelmatig als publiek bij de brandjes te vinden. Ze gaan samen met hun vrienden Kira, Yara, Jayden en Idse op jacht naar de dader. Of zijn ze zelf verdacht? Ik sta daar gewoon, maar mij zien ze niet. Mij zien ze nooit. Ik ben eigenlijk niet bang dat ze me pakken. Logisch, want mij zoeken ze niet…

Het boek Mij zien ze niet verschijnt 11 mei 2019 bij Godijn Publishing.

Vanaf 11 mei 2019 verkrijgbaar bij elke boekhandel!

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s