Ze zien mij niet

Ze zien mij niet – ze zien mij nooit, een Young Adult over vriendschap en loyaliteit. Wie is verdacht en wie kun je vertrouwen?

Aaron heeft leuke vrienden, verveelt zich op school en houdt van voetbal. In zijn woonplaats Vierblad woeden de laatste tijd veel branden. Een daarvan komt wel heel dichtbij: het huis van de tante van Kira, een van de meiden uit zijn vriendengroep, brandt af. Met de groep besluit hij te gaan zoeken naar de dader. De aanwijzingen die ze vinden wijzen gek genoeg naar … henzelf! Wat gebeurt hier? Wie is het? Iemand uit zijn vriendengroep of is het zelfs Thomas, al zijn hele leven zijn beste vriend?

Ik sta daar gewoon, maar ze zien mij niet. Ze zien mij nooit. Ik ben eigenlijk niet bang dat ze me pakken. Logisch, mij zoeken ze niet …

Alice Bakker (1970) is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. Ze zien mij niet is haar tweede jeugdboek, een young adult, geschikt voor jongeren vanaf 13 jaar over vriendschap en loyaliteit. Haar boeken zijn geschikt voor slechte lezers. Als je eenmaal begonnen bent, kun je niet meer stoppen met lezen, zelfs als dat niet je hobby is.

Ze zien mij niet
ISBN 978-94-92115-89-8
€15,50
Godijn Publishing

Verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel!


Wil je een gesigneerd exemplaar bestellen? Stuur mij dan een mail of berichtje. Voor de betaling stuur ik je een betaalverzoek. Verzendkosten: €3,50

 

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s