Ze zien mij niet – ze zien mij nooit, een Young Adult over vriendschap en loyaliteit. Wie is verdacht en wie kun je vertrouwen?

Aaron heeft leuke vrienden, verveelt zich op school en houdt van voetbal. In zijn woonplaats Vierblad woeden de laatste tijd veel branden. Een daarvan komt wel heel dichtbij: het huis van de tante van Kira, een van de meiden uit zijn vriendengroep, brandt af. Met de groep besluit hij te gaan zoeken naar de dader. De aanwijzingen die ze vinden wijzen gek genoeg naar … henzelf! Wat gebeurt hier? Wie is het? Iemand uit zijn vriendengroep of is het zelfs Thomas, al zijn hele leven zijn beste vriend?

Ik sta daar gewoon, maar ze zien mij niet. Ze zien mij nooit. Ik ben eigenlijk niet bang dat ze me pakken. Logisch, mij zoeken ze niet …

Alice Bakker (1970) is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. Ze zien mij niet is haar tweede jeugdboek, een young adult, geschikt voor jongeren vanaf 13 jaar over vriendschap en loyaliteit. Haar boeken zijn geschikt voor slechte lezers. Als je eenmaal begonnen bent, kun je niet meer stoppen met lezen, zelfs als dat niet je hobby is.

Ze zien mij niet
Paperback | ISBN 9789492115898 | €15,50
Luisterboek | ISBN 9789462553194 | €9,99
E-boek | ISBN 9789493157781| €4,99
Uitgeverij Godijn Publishing

Verkrijgbaar bij elke (online) boekhandel!


Een gesigneerd exemplaar bestellen?

Geef in het contactformulier duidelijk aan welk boek je wilt, waar ik het naartoe kan sturen en voor wie het boek bestemd is. Je krijgt van mij een betaalverzoek. Verzendkosten zijn €4 per boek. Na ontvangst van betaling gaat het boek direct op de post (via PostNL). Je ontvangt een bericht wanneer het pakketje is verzonden.